Архив на блога

събота, 28 август 2010 г.

Добре....защо мъжето по филмите и в истинския живот изобщо не си приличат ? Значи започваме от големите гадняри,тоест-бройкаджиите.По филмите те са някакви супер мега гига големи сладури с перфектни дрехи,коси,кожа и изобщо всичко си им е перфектно.Особено тялото ! Естествено без ниииикакви изморителни тренировки във фитнеса,те имат пълен комплект плочки,голям гръб и здрави ръце,в които ще се чувстваш слаба дори и да си над нормата.И да,гадове са.Ама на кой му пука като са такива сладурчета ? И нормалните момичета от простолюдието (тоест НИЕ) се влюбват в такива и след като сме ги свалили с цяла похарчена заплата за маркови дрешки,грим,прическа и такива нещица,осъзнаваме,че всъщност сме поредните глупачки,хванати в мрежата.А пък след като ПРЕКРАСНИЯТ БОГОПОДОБЕН мъж ни изчука,или по-мило казано,провери дали отдолу сме перфектни,той ни тегли една майна и без обичайните романтични сбогувания от типа на рози,бонбони,балончета и мили целувчици,ни трясва вратата под носа.И това са големите мъжкари....е вярно,че понякога може и да са свестни,ама то това е толкова рядко,че жените ще трябва да се самоубием...поне 60 % от нас,за да има мъж за всяка !
И сега болната ми тема-ЗАЩО,по дяволите,задръстеняците във филмите са сладки,а в живота не ?
Да поясним,във филмите винаги има задръстеняци.И те винаги са с чорлави коси,огромни очила,най-грозните дрехи,създавани някога и супер висок коефициент на интелигентност,който спорен `мачовците` е благодарение на зубренето по цял ден,пък и нощ.Мда,в истинския живот също са такива.Ама има една разлика!Филмовите олигофрени могат да станат перфектните гаджета само със свалянето на очилата и небрежното разрошване на косите,а също така,WOW,се оказват супер умни,в не-идиотския начин,мили,дорби,любезни и изобщо всичко от което едно момиче се нуждае.Могат да бъдат романтични и да не се срамуват да покажат чувставата си на публични места,защото,разбирате ли,ти си единстеваната и неповторима НЕГОВА прицеса и той не би те загубил дори и адът да замръзне!!!
А пък в нашия свят,далеч от щастливите завършеци и романтичните привлекателни мъже,идиотите са си ИДИОТИ ! Ама по абсолютно всички параграфи!!! Те са грозни,тъпи пуберчета,които още си мислят,че МОЛ е нещо нецензурно,а пък да отидеш на у-ще без точно 25 пъти преписана дума,за да я научиш,естествено,е грях според всички религии,които биха се обединили,за да ти отмъстят за това предателство !!!
Те,ако имаме късмет,са без пъпки и очила,ама останалата им задръстеност компенсира липсата на тези атрибути.И не,те НЕ МОГАТ да станат перфектните гаджета само със скъпи дрехи и контактни лещи.Не могат,защото са си задръстени и не знаят дори как да се запознаят с някое момиче,понеже `Здравей,как си ?` е много трудно за изказване или може би са увредени вътре в мозъка и не могат да казват точно това НОРМАЛНО НЕЩО !
И,естествено,ние трябва да изберем-за се изчукаме с БОГА и да бъдем богини поне за една вечер,а след това да сме емоционална развалина,или да тръгнем с някой кретен,който,АКО ИМАМЕ КЪСМЕТ,ще ни помогне по математика,като реши задачите ни на първата среща на пейката пред тях,защото 20.00 часа е прекалено късно за малко момче (на 16 ?!?) да обикаля по кафенетата !
А може и да сме се родили под щастлива звезда и да попаднем на свестен НЕОБВЪРЗАН мъж и да бъдем щастливи во век и веков,както по филмите !

Няма коментари: